Werkwijze

cropped-logo-large.pngDe Zaanse Budgetcoach gaat als volgt te werk:

We beginnen met een vrijblijvende en kosteloze telefonische intake. Deze intake is bedoeld om een inschatting te kunnen maken of je bij mij aan het juiste adres bent. Als uit deze eerste intake duidelijk wordt, dat ik jou kan helpen, maken wij samen een afspraak voor een uitgebreide intake bij jou thuis. Door middel van deze intake worden jouw huidige inkomsten, uitgaven en eventuele schulden of betalingsachterstanden volledig in kaart gebracht. Het is belangrijk dat je tijdens deze intake alle benodigde gegevens bij de hand hebt, zodat een volledig beeld van jouw situatie ontstaat. Probeer van te voren al je papieren te ordenen, ongeopende post open te maken en dergelijke. Lukt dit niet, dan doen we dit samen. Op deze manier kan ik een realistisch budgetadvies opstellen.

Na dit advies bestaat de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan of je besluit dat je budgetcoaching kunt gebruiken. In dat geval onderteken je de budgetcoach-overeenkomst. In deze overeenkomst worden o.a. afspraken vast gelegd over de duur, de frequentie en de kosten van de budgetcoaching. Maar ook wat jouw persoonlijke financiële doel is en op welke manier jij jouw doel gaat halen. Daarnaast wordt je gewezen op de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van De Zaanse Budgetcoach en ga je hier na ondertekening mee akkoord.

Als deze overeenkomst is getekend, starten wij het budgetcoach-traject.

Heb je zelf ideeën hoe je het traject vorm wilt geven? Maak deze kenbaar, zodat het budgetcoach-traject aansluit op jouw wensen en behoeften.

 

Ik hecht veel waarde aan klanttevredenheid.  Ik nodig je uit om open en eerlijk met mij over jouw verwachtingen ten aanzien van de coaching en begeleiding van De Zaanse Budgetcoach te spreken.

 

 

De Zaanse Budgetcoach, de personal trainer van jouw portemonnee!