Tarieven

cropped-logo-large.png

Wat kost begeleiding en coaching door De Zaanse Budgetcoach?

Bedenk dat je de kosten voor de coaching en begeleiding door De Zaanse Budgetcoach terug verdient. Hoe? Doordat je weer grip op je portemonnee krijgt en overzicht hebt over je inkomsten en uitgaven. Dit voorkomt aanmaningen en betalingsachterstanden, welke extra kosten met zich mee brengen. Daarnaast wordt gekeken of je recht hebt op toeslagen en gemeentelijke regelingen, waardoor je inkomsten toe nemen. Of dat je op een andere manier voor meer inkomsten kunt zorgen, maar ook of je minder uit kunt geven. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag wat mogelijk de financiële problemen in stand houdt.

Tarieven

  • Telefonische intake*  kosteloos en vrijblijvend
  • Administratiemap   kosteloos
  • Budgetcoaching (per uur)   65 euro
  • Budgetadvies**   190 euro
  • Ben je in de leeftijd van 15 t/ m 22 jaar:   jouw leeftijd is het tarief per uur als je studeert.
  • Andere mogelijkheden en/ of (maand)pakketten zijn bespreekbaar.

De bedragen zijn inclusief reiskosten en –tijd binnen de gemeente Zaanstad; een administratiemap ontvang je bij aanvang van jouw budgetcoachtraject.

*Een telefonische intake (op afspraak) geeft een indicatie of een budgetcoach geïndiceerd is. Zo nodig wordt je doorverwezen.

**Een budgetadvies is een uitgebreid plan,  gericht op het in balans brengen van  jouw persoonlijke, financiële situatie,  mogelijkheden en jouw financiële doelen. De gegevens uit de telefonisch intake en de eerste afspraak thuis worden in het advies verder uitgewerkt. Het geeft richting aan het budgetcoachtraject, helpt om voor uit te kijken, uit de schulden te blijven en mogelijk zelfs te sparen.

De Zaanse Budgetcoach, de personal trainer van jouw portemonnee!