Samenwerkingspartners

De Zaanse Budgetcoach heeft contact met My Life Budget en Fexx Budgetbeheer.  Wij zorgen er voor dat de kwaliteit van onze dienstverlening van hoog niveau is en blijft.  Ook wordt het onderwerp onder de aandacht van organisaties en bedrijven gebracht. Op deze manier kunnen wij samen de schuldenproblematiek en armoede in de regio aan pakken en wordt gestreefd naar passende oplossingen en coaching-op-maat. Elke situatie is immers uniek.

Ondernemend Krommenie

De Zaanse Budgetcoach is aangesloten bij Ondernemend Krommenie

Nieuws en artikelen

Prepaid creditcard

Mensen met een laag inkomen en/of betalingsproblemen komen dikwijls niet in aanmerking voor een normale creditcard. Dit heeft te maken met de strenge BKR-toetsing en de inkomenseis die creditcardaanbieders hanteren. Gelukkig is er een interessant alternatief, namelijk de prepaid creditcard.

Deze kaart werkt eenvoudig: je stort vooraf een bepaald bedrag op de kaart en je kunt vervolgens wereldwijd betalingen en aankopen doen, net zoals met een reguliere creditcard. Het voordeel is dat er géén inkomenseis of krediettoetsing geldt. Prepaid creditcards worden tevens ondersteund door VISA en MasterCard.

Lees het volledige artikel

https://www.creditcard.nl/faq/zonder-inkomen

https://www.alleszondercreditcard.nl/prepaid-creditcard/

Geld opzij zetten: zo pak je dat aan

Hoeveel jij iedere maand opzij kan zetten, hangt helemaal af van jouw financiële situatie. Het Nibud adviseert om iedere maand in ieder geval 10% van je netto inkomen opzij te zetten. Dit geld is dan bedoeld voor ‘reserveringsuitgaven’, oftewel geld dat je apart zet voor uitgaven zoals kleding, vakanties, meubels en huishoudelijke apparaten. Uiteraard is die 10% maar een richtlijn. Sommige mensen sparen minder per maand en anderen zetten juist een veel hoger percentage opzij. Lees meer over maandelijks sparen door op deze link te klikken:

Hoeveel ga jij sparen?

https://bieb.knab.nl

Voor alleenstaande ouders kan het moeilijk zijn om rond te komen. Via onderstaande link vindt je een overzicht van regelingen waar jij als alleenstaande ouder wellicht voor in aanmerking komt en aan welke voorwaarden je moet voldoen.

https://bieb.knab.nl/inkomsten-uitgaven/financi%C3%ABle-tegemoetkomingen-voor-alleenstaande-ouders

Interessante links

Nibud

Toeslagen

SVB

UWV

SWT Zaanstad

Sociaal Raadslieden

Zaanstad

Belastingdienst

Zelf je schulden regelen

Schuldenwijzer

Wijzer in geldzaken

Edgie

NVVK

Stichting samen voor later

Linkpartners

goedkope autoverzekering

beroepskeuzetest Den Haag

pagina credit-management.nl

vergaderzaal utrecht

boekhouder oud-beijerland

ibood kortingscode

lees meer van testgroup.eu

incassobureau no cure no pay

website van expertisebalie

Management games

lees meer op de site

Besparen op je aankopen

Alleen inkt

goedkoopste studentenverzekeringen

Boxspring outlet

LINDA.foundation

De Zaanse Budgetcoach, de personal trainer van jouw portemonnee!