Werkgevers | Budgetcoach Zaanstreek

cropped-logo-large.pngEen op de zes Nederlanders heeft financiële problemen. De kans is groot dat dit ook geldt voor werknemers in jouw bedrijf. Financiële problemen en schulden brengen voor de betrokkenen veel stress met zich mee. Vaak speelt schaamte ook een rol en kom je er als werkgever pas laat achter dat een werknemer financiële problemen heeft. Als werkgever kun je op verschillende manieren merken dat een werknemer op dit gebied moeilijkheden heeft. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van:

  • loonbeslag;
  • concentratieproblemen;
  • ziekteverzuim en
  • veel telefoneren op het werk voor privé-doeleinden.

Dit is voor de betreffende werknemer zwaar, maar je kan je voorstellen dat dit ook kosten en risico’s voor jouw bedrijf met zich mee brengt. Ter illustratie: het kost jouw bedrijf enkele honderden euro’s per dag ziekteverzuim per werknemer.

Door het inschakelen van De Zaanse Budgetcoach help je jouw werknemer, maar ook jouw bedrijf. Er is sprake van een win-winsituatie na een goed doorlopen budgetcoach-traject.

De Zaanse Budgetcoach is gecertificeerd, professioneel, onafhankelijk, betrokken en betrouwbaar. Geïnteresseerd in de mogelijkheden en werkwijze van De Zaanse Budgetcoach? Neem vrijblijvend en kosteloos contact met mij op om de mogelijkheden door te nemen. Bel 06-29280524 of mail naar yvette@dezaansebudgetcoach.nl .

De Zaanse Budgetcoach is aangesloten bij Ondernemend Krommenie.

Elke maand moest ik weer zien hoe ik het redde met de rekeningen. Dat was moeilijk kiezen: een rekening betalen of iets leuks kopen voor de kinderen. Ik wilde ze verwennen, ze hebben al genoeg mee gemaakt met de scheiding. Op mijn werk kon ik mij niet goed concentreren en was snel geïrriteerd. Ik melde mij regelmatig ziek. Migraine, zei ik dan. Tot dat een collega vroeg of er misschien iets anders speelde. Dat was zo confronterend. Samen hebben we gekeken waar ik hulp kon vinden. Mijn werkgever steunde mij hier bij. Door De Zaanse Budgetcoach realiseer ik mij dat ik zelf keuzes kan maken en dat “Nee-zeggen” niet betekent dat ik geen goede moeder ben. Ik heb weer grip op mijn geld en hoef mij niet meer ziek te melden. Het voelt als een nieuw begin. (Natascha, 34 jaar, 2 kinderen)

Ook jij kan net als Natascha een nieuwe start maken. Hoe? Door vandaag nog contact op te nemen. Gewoon doen!